Despre fotografierea profesionala a bauturilor si dulciurilor Sedintele foto pentru fotografiile cu bauturi si dulciuri se adreseaza celor care au activitate de servicii sau productie in industria alimentara sau hoteliera, prepara produse alcoolice si dulciuri sau comercializeaza aceste produse. Produsele alimentare dulci ambalate sau bauturile in sticla se fotografiaza in studioul foto, cele neambalate in cazul preparatelor de cofetarie sau de bar, se fotografiaza in locatia clientului (restaurante, firme de catering, cofetarii, baruri, s.a). Fotografiile cu bauturi sau dulciuri, reprezinta un segment din fotografia de produs (fotografierea produselor alimentare), in care trebuie sa fie evidentiate cateva caracteristici esentiale: prospetime, atractivitate, dorinta si pofta de a gusta si savura bautura sau ciocolata din fotografie. Pe scurt fotografiile cu dulciuri sau bauturi trebuie sa fie sugestive si atractive. Fotografiile profesioniste cu dulciuri sau bauturi culinare sau fotografiile produselor alimentare se folosesc in promovarea afacerilor din domeniul food prin inserarea fotografiilor in meniurile restaurantelor, brosuri, pliante afise, siteuri web, bloguri, ajutand proprietarii afacerilor din domeniu sa isi puna in valoare serviciile si sa isi dezvolte afacerile. Exista cateva particularitati pentru fotografierea bauturilor din baruri sau preparatelor dulci: – cocktailurile si inghetatele trebuie sa fie fotografiate cat mai rapid pentru evidentierea culorilor si prospetimii […]