Tel: 0729.27.5555

Despre fotografierea profesionala a produselor diverse

Fotograful de produse executa fotografierea diverselor produse si se adreseaza celor care au activitate de productie, servicii sau vanzare a diferitelor produse si doresc sa prezinte imagini profesionale ale acestor produse in diferite magazine, site-uri web, campanii de marketing, pliante, cataloage, afise s.a

Produsele sunt fotografiate in studiouri foto utilate special pentru fotografia de produs foarte bine dotate cu accesorii care ajuta la prezentarea diferitelor produse in multiple pozitii, iluminate gradual in toata gama de suprafete posibile (lucioase, mate, transparente, s.a.), potentialul client apreciind toate detaliile produsului, de multe ori la nivel de micron, toate aspectele si detaliile fiind evidentiate de fotograful profesionist prin tehnici speciale care combina artistic luminile si umbrele, reflexiile si claritatea produsului pana la nivel macro.

Fotografile de magazin trebuie sa accentueze caracteristicile pe care fiecare dintre noi le urmarim la achizitionarea unui produs, cateva dintre particularitatile care diferentiaza produsele sunt:

– claritatea suprafetelor lucioase sau mate, unghiurile si reflexiile produsului, culorile, ornamentele filigranate care apar pe tot mai multe produse;

– stralucirea, finisarea elaborata, reflexiile partilor lucioase;

– dimensiunile produsului redate cat mai corect si fara distorsiuni ale imaginii, din diferite unghiuri si perspective sau prin reflexia produsului fotografiat.

Cele enumerate mai sus, impreuna cu multe alte detalii urmarite de fotograful profesionist, conduc spre realizarea unei fotografii de produs care pune in valoare obiectul fotografiat si determina potentialul client sa isi doreasca si sa cumpere produsul prezentat intocmai in imagine.

Multi pot spune ca nu este complicata fotografierea unui produs, insa cel mai bun mod de a va convinge de importanta celor de mai sus, este sa incercati singuri sa fotografiati cateva produse si sa comparati rezultatele alaturand fotografia realizata de dvs. cu o fotografie executata de un fotograf profesionist. Nu uitati! Nu aparatul face pozele, ci fotograful!

Totusi, daca nu aveti indemanarea necesara, va lipseste talentul, timpul sau dotarea tehnica (lumini, obiective, aparate foto), este indicat sa apelati la serviciile unui fotograf profesionist care sa va ofere exact fotografiile pe care le doriti pentru produsele sau serviciile firmei dvs.

Solicitati chiar acum o sedinta foto pentru fotografierea produselor. O fotografie profesionista a unui produs, clara si frumos luminata va fi perfect potrivita cu calitatea inalta a site-ului dvs. Concurenta este deja cu un pas inaintea dvs., are prezentari inspirate cu fotografii de produs atractive si bine realizate.
Oferiti afacerii dvs. o imagine perfecta, desfasurati campanii de marketing de succes, mentineti afacerea dvs. in cea mai buna forma prezentand clientilor dvs. produsele sau serviciile in cea mai buna lumina!

Fotografie-de-produs.ro va pune la dispozitie in Bucuresti, studio foto si fotograf profesionist pentru fotografierea produselor alimentare, sedinte foto pentru fotografii produse alimentare, sau pentru fotografii bauturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta pagina face referire la: fotografii magazin, fotograf produse, fotografie de produs, fotograf profesionist, fotografii artistice, poze produse, fotografii studio, fotografii profesioniste, sedinta foto, fotografii magazin, poze site, fotografii web site, fotografii de reclama, fotografii comerciale, fotograf Bucuresti, fotografii produse, fotografiere produse, studio foto.