_

Despre fotografia de moda, fotografierea produselor de imbracaminte / fashion

Fotografiile produselor de imbracaminte se adreseaza celor care au activitate de productie sau vanzare a produselor pentru imbracaminte si doresc sa prezinte fotografiile profesionale ale produselor fashion in campaniile de marketing, promovarea produselor pe web site-uri, in pliante, cataloage, afise s.a.

Sedintele foto pentru produsele fashion sunt fotografiate in studiouri foto bine dotate deoarece aceste produse au un aspect foarte elaborat, find prezente langa alte accesorii ale frumusetii, elegantei, stilului si luxului, potentialul client fiind sensibil la forma atragatoare a manechinului/modelului, a croielilor, stilului, culorilor, accesoriilor s.a. Fotograful trebuie sa evidentieze atat croiala cat si textura si culoarea materialului (stofei) prin tehnici speciale care combina luminile de zi sau de seara, cu umbrele si cu claritatea detaliilor.

Fotografia de fashion este una dintre cele mai frumoase dar si dificila parte din fotografia de produs, deoarece necesita multa creativitate, inspiratie, atentie, dotare tehnica, toate alaturi de puterea si dorinta de a lucra in echipa. Impreuna cu make-up artist, hairstilist, stilist, designer, model, fotograful de moda trebuie inteleaga si sa adune intr-o imagine, viziunile si conceptiile acestora despre arta si fashion, sa gaseasca elementul care face diferenta si sa-l scoata in evidenta pentru potentialul client al produsului fotografiat.

Fotograful de fashion trebuie sa accentueze caracteristicile pe care fiecare dintre noi le urmarim la cumpararea unor produse de imbracaminte, cateva dintre particularitatile care diferentiaza aspectul si prezentarea acestor tipuri de produse sunt:

– crearea unei lumini cat mai interesante si avantajoase pentru produsele fotografiate dar care sa reproduca intocmai culoarea si textura tesaturii din care este facut articolul de imbracaminte;

– compozitia, cadrul si unghiurile din care se fotografiaza trebuie sa fie cat mai atipice, dar care sa puna in evidenta atat produsul fashion cat si fotomodelul;

fotografia de moda trebuie sa puna in valoare atat tinuta produsului fashion cat si stilul si munca designerului prin care acesta s-a facut cunoscut;

– procesarea / editarea imaginilor trebuie sa fie cat mai putin vizibila dar sa accentueze caracterul artistic al fotografiei;

Cele enumerate mai sus, impreuna cu multe alte detalii urmarite in studioul foto de fotograful de fashion, conduc spre realizarea unei fotografii care sa puna in valoare in primul rand produsul fashion si in plan secundar fotomodelul, determinand potentialul client sa isi doreasca si sa achizitioneze produsul fashion prezentat in fotografie.

In categoria fotografie de fashion sunt incluse si se realizeaza dupa criterii asemanatoare, fotografia de make-up, fotografia pentru coafuri/hair-dressing, fotografia glamour,fotografia nud s.a.

Multi pot spune ca nu este complicata fotografierea unui produs fashion sau fotografierea unui fotomodel, insa cel mai bun mod de a va convinge de importanta celor de mai sus, este sa incercati singuri sa fotografiati cateva produse si sa comparati rezultatele alaturand fotografia realizata de dvs. cu o fotografie executata de un fotograf profesionist. Nu uitati! Nu aparatul face pozele, ci fotograful!

Totusi, daca nu aveti indemanarea necesara, va lipseste talentul, timpul sau dotarea tehnica (lumini, obiective, aparate foto), este indicat sa apelati la serviciile unui fotograf profesionist care sa va ofere exact fotografiile pe care le doriti pentru produsele comercializate de firma dvs.

Solicitati chiar acum o sedinta foto pentru fotografierea produselor de imbracaminte. O fotografie profesionista cu un produs fashion, clara si frumos luminata va fi perfect potrivita cu calitatea inalta a siteului dvs. Concurenta este deja cu un pas inaintea dvs., are prezentari inspirate cu fotografii de produs atractive si bine realizate.
Oferiti afacerii dvs. o imagine perfecta, mentineti afacerea dvs. in cea mai buna forma prezentand clientilor dvs. produsele sau serviciile in cea mai buna lumina!

Fotografie-de-produs.ro va pune la dispozitie in Bucuresti, studio foto si fotograf profesionist pentru fotografierea produselor alimentare, sedinte foto pentru fotografii ochelari, sau pentru un fotograf electronice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta pagina face referire la: sedinta foto, fotograf fashion, fotograf moda, fotograf imbracaminte, poze imbracaminte, poze produse fashion, fotografii profesionale imbracaminte, fotografii produse moda, fotograf profesionist fashion, fotografii moda, fotomodele, model foto, manechin.