Website-ul https://www.fotografie-de-produs.ro este denumit in continuare SITE, avand adresa de email pentru contact: office@fotografie-de-produs.ro.

SITE-ul este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre UTILIZATOR, fara nici un fel de alte garantii. SITE-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati, omisiuni sau alte defecte reale sau presupuse ale acestui SITE sau ale continutului sau.

Termenul de UTILIZATOR este atribuit oricarui vizitator al SITE-ului.

Termenul de CLIENT este atribuit oricarei persoane fizice sau juridice care initiaza o solicitare prin mijloacele puse la dispozitie de SITE (apel telefonic sau trimiterea unui email).

UTILIZATOR-ul SITE-ului are urmatoarele obligatii:

– sa foloseasca SITE-ul numai in scopuri legale;
– nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, creea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau format obtinut de pe sau prin intermediul acestui SITE;
– nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca facilitatile SITE-ului, pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
– nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. UTILIZATORII care violeaza securitatea SITE-ului pot fi actionati in instanta, civil si penal;
– UTILIZATOR-ul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SITE-ul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea SITE-ului de catre UTILIZATOR, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SITE ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre UTILIZATOR a acestor termeni si conditii;
– Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea SITE-ului, intra in sarcina UTILIZATOR-ului;

Daca folositi facilitatile sau informatiile oferite de acest SITE, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor din aceasta sectiune. Acesti termeni cat si conditiile,  se pot modifica in timp, fiind necesara vizitarea periodica a acestei pagini.
SITE-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa respinga, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul SITE-ului sau la o parte a continutului.
Nu se garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori a informatiilor prezentate de SITE.
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere SITE-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor acestor termeni si conditii.
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Drepturi de proprietate:
Orice drepturi de proprietate asupra domeniului de internet ”www.fotografie-de-produs.ro”, continutului bazelor de date sau drepturilor de copyright, drepturi de autor asupra materialelor fotografice, ca si orice drepturi de proprietate intelectuala din materialele postate pe SITE, se afla direct in proprietatea SITE-ului.
Fara acordul scris al SITE-ului, nu se poate copia, modifica, prelucra, publica, difuza, distribui, exploata, vinde sau transfera, niciun material de pe acest SITE, partial sau in intregime, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre SITE, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre SITE, iar persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea SITE-ului, ci numai raspunderea persoanei respective.
In acest sens UTILIZATORII SITE-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la SITE si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte SITE-uri fara acordul expres, scris si prealabil al SITE-ului.
Se ofera fiecarei fotografii livrate CLIENTULUI, dreptul de utilizare nelimitata pentru orice tip de publicatii ale CLIENTULUI, ori de cate ori acesta o solicita. Se permite CLIENTULUI utilizarea fotografiilor livrate in toate tipurile de media (web, print, media), insa mentine dreptul de copyright asupra fotografiilor livrate CLIENTULUI pentru situatia in care fotografiile sunt utilizate de catre o terta parte in scop comercial sau de alta natura.

Utilizarea informatiilor cu caracter personal: 
Securitatea informatiilor personale este conforma cu Legea 677/2001, modificata si completata cu Legea nr. 506/2004.
In conformitate cu legea citata mai sus, SITE-ul informeaza ca:
Colectarea si/sau folosirea datelor dumneavoastra personale, se face numai in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii la care SITE-ul face referire. Datele cu caracter personal vor fi tratate in conformitate cu legea mai sus mentionata. Datele pot fi comunicate la terte persoane (ex.: Institutii de control ale statului) doar pentru explicarea rapoartelor noastre sau cu scopul indeplinirii actiunilor pentru care ne-ati dat informatiile.
Este posibil sa va transmitem mesaje SMS, e-mail sau postale cu scopuri de reamintire a serviciilor oferite, confirmari de primire a solicitarilor dvs., newsletter-e, promotii pentru diferite servicii.
In orice moment CLIENT-ul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, contactand SITE-ul prin utilizarea datelor de contact prezentate pe SITE.
De asemenea, SITE-ul va pune la dispozitia oricarei institutii ale statului, investite cu drept de control, orice date referitoare la CLIENT, cu conditia ca solicitarea sa fie facuta in scris, datata, semnata si stampilata.

Informatii despre produse si servicii:
SITE-ul isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile care apar pe SITE referitoare la caracteristicile si preturile serviciilor, in orice moment, fara preaviz si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SITE-ului.
Informatiile despre servicii, caracteristicile acestora, ofertele si preturile postate pe SITE, sunt oferite numai cu titlu informativ, acestea nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de SITE.
Singurul document care implica si atrage raspunderea SITE-ului este CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII FOTOGRAFICE incheiat intre parti, datat si semnat de reprezentantul SITE-ului si CLIENT.

Forta majora:
SITE-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care SITE-ul nu este responsabil.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu folositi acest SITE!